Suoraan sisältöön
Suomen ulkoasiainministeriö

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 16.6.2017

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.8.2017 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

 Assistentin keskeiset tehtävät ovat:

- Rauhan ja turvallisuuden yksikön sihteeripalvelut

- kokous- ja matkajärjestelyt

- edustustilaisuuksien järjestelyt

- vierailuvalmistelut

- kirjeenvaihto eri YK-tahojen kanssa

- siviilikriisinhallintarekrytoinnit

- muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa ja dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä. Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi, HSO-sihteeri tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kahden vuoden määräaika sisältää 6 kk:n koeajan.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 3.7.2017 mennessä osoitteeseen; Permanent Mission of Finland to the United Nations, 866 United Nations Plaza, Suite 222, New York, NY 10017 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Edustusto on yhteydessä vain haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä antavat lähetystöneuvos Kaisa-Reetta Karhu ja tehtävän nykyinen haltija Marianne Heino (etunimi.sukunimi(at)formin.fi). Työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksiin vastaa yhteishallintotiimin vetäjä Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi
Tulosta

Päivitetty 22.6.2017


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot