Suoraan sisältöön
Suomen ulkoasiainministeriö

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee tasa-arvoneuvonantajan sijaista - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 20.7.2017

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee tasa-arvoneuvonantajan sijaista

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kehitys- ja ihmisoikeusyksikköön kielitaitoista, ihmisoikeusasioihin perehtynyttä ja kansainväliseen työskentelyyn soveltuvaa tasa-arvoneuvonantajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 11.9.2017 - 17.8.2018 (sijaisuus). Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Tasa-arvoneuvonantajan keskeiset työtehtävät ovat:

  • tasa-arvokysymykset, naisten ja tyttöjen oikeudet, erityisesti naisten aseman toimikunta (CSW) ja YK:n yleiskokouksen III-komitea
  • YK:n operatiiviset kehitystoiminnot: YK:n tasa-arvojärjestö UN Womeniin liittyvät kysymykset
  • sosiaaliseen kehitykseen liittyvät kysymykset
  • muut edustuston johdon määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu­tutkintoa (esimerkiksi yhteiskuntatieteen/oikeustieteen maisteri), erinomaista englannin ja hyvää ruotsin kielen taitoa sekä ranskan kielen ymmärtämistä. Tehtävässä tarvitaan osoitetusti hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietoa ja kykyä itsenäiseen työs-kentelyyn. Vahva ymmärrys ihmisoikeuskysymyksistä katsotaan edellytykseksi ja tausta gender- ja tasa-arvokysymyksissä on selkeä etu. Aiempi kokemus kansainvälisistä tehtävistä ja YK:sta on myös etu samoin kokemus työskentelystä ulkoasiain-ministeriössä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 3.8.2017 mennessä osoitteeseen; Permanent Mission of Finland to the United Nations, 866 United Nations Plaza, Suite 222, New York, NY 10017 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Kuoreen tai sähköpostiin pyydetään merkitsemään ”tasa-arvo-neuvonantaja’. Edustusto on yhteydessä ainoastaan haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuus-selvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteenehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi)

Tulosta

Päivitetty 27.7.2017


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot