Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä YK-edustusto New Yorkissa hakee poliisiasioiden neuvonantajaa - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 9.3.2018

Suomen pysyvä YK-edustusto New Yorkissa hakee poliisiasioiden neuvonantajaa

Henri Salonen
Entrance to UNHQ

Suomen pysyvä YK-edustusto hakee palvelukseensa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen poliisiasioiden neuvonantajaa 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on laaja-alainen asiantuntijatehtävä, jossa painottuu Suomen osallistumisen koordinointi YK:n poliisitoimintoihin ja vaikuttaminen YK:n poliisioperaatioiden kehittämiseen. Työnkuvaan sisältyy lisäksi mm. terrorismin vastaiseen toimintaan, oikeusvaltioon ja kyberturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä sekä muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä edustaa Suomea kansainvälisissä monenkeskisissä kokouksissa ja neuvotteluissa sekä oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus työskentelystä poliisiasioiden ja oikeusvaltiokysymysten parissa katsotaan eduksi.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 23.3.2018 mennessä  osoitteeseen;  Permanent Mission of Finland to the United Nations, 866 United Nations Plaza, Suite 222, New York, NY 10017 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Kuoreen tai sähköpostiin pyydetään merkitsemään ”Työhakemus/poliisineuvonantaja’. Edustusto on yhteydessä ainoastaan haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi) ja työtehtävien  osalta pysyvän edustajan sijainen, suurlähettiläs Jouni Laaksonen.

Tulosta

Päivitetty 15.3.2018


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot