Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee tasa-arvoneuvonantajaa - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee tasa-arvoneuvonantajaa

Kuva: Jessica Leino
Kuva: Jessica Leino

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kehitys- ja ihmisoikeusyksikköön kielitaitoista, ihmisoikeusasioihin perehtynyttä ja kansainväliseen työskentelyyn soveltuvaa tasa-arvoneuvonantajaa kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään alkaen 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Tasa-arvoneuvonantajan keskeiset työtehtävät ovat:

  • tasa-arvokysymykset, naisten ja tyttöjen oikeudet, erityisesti naisten aseman toimikunta (CSW) ja YK:n yleiskokouksen III-komitea
  • YK:n operatiiviset kehitystoiminnot: YK:n tasa-arvojärjestö UN Womeniin liittyvät kysymykset
  • sosiaaliseen kehitykseen liittyvät kysymykset
  • muut edustuston johdon määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu­tutkintoa (esimerkiksi yhteiskuntatieteen/oikeustieteen maisteri), erinomaista englannin ja hyvää ruotsin kielen taitoa sekä ranskan kielen ymmärtämistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vahva ymmärrys ihmisoikeuskysymyksistä katsotaan edellytykseksi ja tausta gender- ja tasa-arvokysymyksissä on selkeä etu. Aiempi kokemus kansainvälisistä tehtävistä ja YK:sta on myös etu samoin kokemus työskentelystä ulkoasiainministeriössä.

Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 9.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteella sanomat.yke(at)formin.fi. Sähköpostiin pyydetään merkitsemään ”tasa-arvo-neuvonantaja’. Edustusto on yhteydessä ainoastaan haastateltaviin.

Pyydämme erityisesti huomioimaan New Yorkin korkean hintatason ja sen, että tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin. Tehtävän palkkatasoa voi tiedustella Sirpa Heldán-Zambetakikselta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuus-selvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja ihmisoikeusyksikön vetäjä Jyrki Terva, ja työsuhteenehdoista hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tulosta

Päivitetty 21.11.2018


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot