Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä edustusto, YK: Ajankohtaista: Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 29.10.2012 | Ulkoministeriö

Ministeri Stubbin lehdistöavustajaksi Mari-Kaisa Brander

Tiedote 251/2012
29.10.2012

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin lehdistöavustajana aloittaa 19. marraskuuta Mari-Kaisa Brander. Ministeri Stubbin nykyinen lehdistöavustaja Antti Timonen siirtyy Brysseliin Euroopan parlamentin EPP-ryhmän viestintästrategiayksikön päälliköksi 1. marraskuuta alkaen.

Ministerin lehdistöavustajana aloittava yhteiskuntatieteiden maisteri Mari-Kaisa Brander siirtyy Stubbin kabinettiin Avotakan toimitussihteerin paikalta. Brander on työskennellyt pitkään toimittajana ja toimitussihteerinä muun muassa Ylen tv- ja radiouutisissa, aamu-tv:ssä ja Urheiluruudussa sekä MTV3:n uutisissa ja Ruotsin radion suomenkielisessä toimituksessa. Hän on työskennellyt myös viestintäkonsulttina ja harjoittelijana YK:n päämajan viestintäosastolla New Yorkissa.

Uudessa tehtävässään Antti Timonen vastaa Euroopan parlamentin suurimman poliittisen ryhmän, Euroopan kansanpuolueen, viestinnän suunnittelusta ja muun muassa valmistautumisesta vuoden 2014 Euroopan parlamentin vaaleihin. Timonen on työskennellyt aikaisemmin Euroopan parlamentissa EPP-ryhmässä verkkoviestintäyksikön vastaavana ja lehdistöneuvonantajana, Euroopan parlamentin jäsen Piia-Noora Kaupin poliittisena avustajana, kokoomuksen eduskuntaryhmässä ja Helsingin kauppakorkeakoulussa sekä ICT-alan yritysten tehtävissä Suomessa ja Ranskassa. Hän on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon Ranskassa Toulousen kauppakorkeakoulussa.

Ministeri Stubbin erityisavustajana jatkaa VTM Lauri Tierala.

Lisätietoja: erityisavustaja Lauri Tierala, puh: +358 40 841 7141, email: lauri.tierala@formin.fi

Yhteystiedot:

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 29.10.2012


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot