Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä edustusto, YK: Ajankohtaista: Uutiset

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 15.11.2017

Hae työharjoitteluun Suomen YK-edustustoon New Yorkiin

Henri Salonen
Suomen YK-edustuston henkilökuntaa YK:n päämajassa.

Suomen YK-edustustoon haetaan ammattikorkeakouluharjoittelijaa 19.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan viideksi – kuudeksi kuukaudeksi kansainväliseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön. Työtehtäviin kuuluu toimiminen assistenttiharjoittelijana ja avustaminen eri tukitehtävissä (mm. johdon ja tiimien assistenttitehtäviin osallistuminen, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyt, YK:n yleiskokouksen korkean tason viikon valmistelut) sekä muu YK-edustuston toimintaan osallistuminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi muu kielitaitoja kansainvälinen kokemus, hyvät IT-taidot, sekä kokemus toimistotyöstä katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 14.12.2017 mennessä osoitteeseen: sanomat.yke@formin.fi, sähköpostin aiheena ”YKE: assistenttiharjoitteluhakemus”.

Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta sekä sopivista harjoitteluajankohdista. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintovirkailija Jaakko Minkkinen, jaakko.minkkinen@formin.fi, puhelin + 1 212 821 0208

Tulosta

Päivitetty 8.12.2017


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot