Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä edustusto, YK: Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia

Kuva: Henri Salonen
UN Headquarters

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.3.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

 Assistentin keskeiset tehtävät ovat:

- Rauhan ja turvallisuuden yksikön sihteeripalvelut
- kokous- ja matkajärjestelyt
- edustustilaisuuksien järjestelyt
- vierailuvalmistelut
- kirjeenvaihto eri YK-tahojen kanssa
- muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa ja dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi, HSO-sihteeri tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kahden vuoden määräaika sisältää 4 kk:n koeajan.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 9.12.2018 mennessä osoitteeseen; Permanent Mission of Finland to the United Nations, 605 Third Avenue, 35th floor, NY 10158 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Edustusto on yhteydessä vain haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähetystöneuvos Hanna-Leena Korteniemi ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tulosta

Päivitetty 3.12.2018


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot