Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Ulkoministeri Tuomioja vierailee Ranskassa ja Algeriassa - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista : Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 14.2.2014 | Ulkoministeriö

Ulkoministeri Tuomioja vierailee Ranskassa ja Algeriassa

Tiedote 41/2014
14.2.2014

Ulkoministeri Erkki Tuomioja vierailee maanantaina 17. helmikuuta Ranskassa. Tuomioja käy Pariisissa kahdenväliset keskustelut Ranskan ulkoministerin Laurent Fabiuksen kanssa. Keskustelun aiheina ovat muun muassa Ukraina ja itäinen kumppanuus, Pohjois-Afrikan tilanne, Keski-Afrikan tasavalta sekä ilmastokysymykset.

Ulkoministeri tapaa myös Ranskan sosialistipuolueen parlamenttiryhmän puheenjohtajan Bruno Le Roux’n. Lisäksi Tuomioja osallistuu Euroopan sosiaalidemokraattien seminaariin, jonka teemana on EU:n yhteinen turvallisuus- ja puolustuspolitiikka.

Ulkoministeri Tuomioja vierailee Algeriassa tiistaina ja keskiviikkona 18.-19. helmikuuta. Algeriassa Tuomioja tapaa muun muassa ulkoministeri Ramtane Lamamran, jonka kanssa käydään korkean tason poliittiseen dialogiin liittyvät keskustelut ajankohtaisista kansainvälisistä ja alueellisista kysymyksistä.

Muissa tapaamisissa ovat esillä myös Suomen ja Algerian kaupallistaloudelliset suhteet. Suomen Algerian-vienti on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa. Viennin arvon odotetaan ylittäneen viime vuonna ensimmäistä kertaa 200 miljoonan euron tason.

Lisätietoja: ulkoministerin erityisavustaja Tarja Kantola, puh.  040 590 4119
Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 14.2.2014


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot