Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Hae viestinnän työharjoittelijaksi Suomen YK-edustustoon New Yorkiin - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista : Uutiset

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 15.11.2017

Hae viestinnän työharjoittelijaksi Suomen YK-edustustoon New Yorkiin

Henri
YK:n yleiskokous.

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa etsii viestinnän ammattikorkeakouluharjoittelijaa 5-6 kuukaudeksi alkaen 14.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu edustuston viestintään liittyvät tehtävät, sosiaaliseen mediaan sisällön tuotanto (mm. Facebook, Twitter, Instagram), edustuston verkkosivujen päivitys (juttujen kirjoittaminen ja valokuvaus) sekä ulkoasiainhallinnon sisäisille verkkosivuille että edustuston verkkosivuille ja muun muassa erilaiset tapahtumien järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Tehtävän hoitaminen edellyttää viestintäalan koulutusta, sosiaalisen median hyvää tuntemusta, erinomaista kirjallista ilmaisukykyä, valokuvankäsittelyohjelmien hallintaa ja kokemusta verkkosivujen päivittämisestä. Etsimme reipasta, tarkkaa, oma-aloitteista ja idearikasta persoonaa. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Kansainvälisen politiikan tuntemus katsotaan eduksi.

YK-edustusto on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata.

Työnantaja ei osallistu palkka-, matka- tai asumiskustannuksiin. Koska kyseessä työharjoittelu, tulee harjoittelijalla olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus. Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksesta. Ennen lopullista valintaa tehdään valittavasta turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä: hallintovirkailija Jaakko Minkkinen (jaakko.minkkinen@formin.fi).

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 30.11.2017 mennessä osoitteeseen: sanomat.yke@formin.fi ja otsikolla ”Viestinnän työharjoittelu Suomen YK-edustustossa”.

Tulosta

Päivitetty 15.11.2017


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot