Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista : Uutiset

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 13.3.2018

Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia 

Henri Salonen
UN Headquarters

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.8.2018 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Tehtäviin kuuluu:

-              edustuston johdon edustustoiminnan koordinointi

-              edustuston johdon tukitehtäviä               

-              vastaanottovirkailijan ja johdon assistenttien sijaistaminen

-              muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja dynaamisen ja  nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.  Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kahden vuoden määräaika sisältää 6 kk:n koeajan.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset  ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 6.4.2018 mennessä osoitteeseen:  Permanent Mission of Finland to the United Nations, 866 United Nations Plaza, Suite 222, New York, NY 10017 tai sähköpostilla: sanomat.yke(at)formin.fi.  

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(at)formin.fi)

Tulosta

Päivitetty 15.3.2018


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot