Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Viestinnän työharjoittelu Suomen YK-edustustossa New Yorkissa - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Viestinnän työharjoittelu Suomen YK-edustustossa New Yorkissa

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa etsii ammattikorkeakouluharjoittelijaa 5–6 kuukaudeksi alkaen 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu edustuston viestintään liittyvät tehtävät: 

  • Sosiaalisen median päivittäminen (mm. Twitter, Instagram, Facebook),
  • Edustuston verkkosivujen päivitys ja sisällöntuotanto (juttujen kirjoittaminen, valokuvaus, videotuotanto) sekä ulkoasiainhallinnon sisäisille verkkosivuille että edustuston verkkosivuille
  • Erilaiset tapahtumien järjestelyihin liittyvät tehtävät

Harjoittelu on pääosin hyvin itsenäistä ja tehtävänkuvaa on mahdollista muokata harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden ja kykyjen mukaisesti. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää viestintäalan opintoja, sosiaalisen median hyvää tuntemusta, erinomaista kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi, valokuvankäsittelyohjelmien hallintaa ja kokemusta verkkosivujen päivittämisestä.

Etsimme reipasta, tarkkaa, oma-aloitteista ja idearikasta persoonaa. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Kansainvälisen politiikan tuntemus katsotaan eduksi.

YK-edustusto on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata.

Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin. Koska kyseessä työharjoittelu, harjoittelijalla tulee olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus. Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, minkä tulee ilmetä hakemuksesta. Valitusta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys ennen lopullista valintaa.

Kirjallinen suomenkielinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 31.1.2019
mennessä osoitteeseen: sanomat.yke@formin.fi, sähköpostin aiheena ”YKE: viestintäharjoitteluhakemus”. Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta ja toivotusta harjoitteluajankohdasta. Hakemukseen ei tule liittää muita liitteitä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Minkkinen, jaakko.minkkinen@formin.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuojaulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tulosta

Päivitetty 11.1.2019


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot